zlatan i zverige,

Vi lever i ett samhälle, i en värld där det är svårt att glädjas åt andras framgång. Man vill själv lyckas men man kan inte eftersom man inte har förutsättningarna eller så vågar man inte för att man är annorlunda. Därför kan det resultera i att man trycker ner andra. Avundsjuka är en stark känsla som existerar över allt. Vissa vågar ta det stora steget ut i världen utan att bry sig om alla andra som trycker ner. Zlatan är killen som vågade gå mot strömmen. Han vågade gå mot samhället. Han kämpade och kämpade när många andra ville honom illa, när många sa att han gjorde fel och att han inte passade in men han lät inte sig besegras.
Det finns många annorlunda och udda människor ute i världen precis som Zlatan, både tjejer och killar som inte är som alla andra och som är osäkra på sig själva. De är sedda av fel anledningar och de passar inte riktigt in i samhället. De är rädda och vågar inte göra som de själva vill. De får ofta skäll och folk visar dem hur de ska göra. Det är okej att få skäll för det ska ändå vara ordning och reda. Men de ska ändå fortsätta vara sig själva och göra som de själva vill. De ska våga gå mot strömmen, om det nu är det som hindrar dem. Det är okej att inte vara som alla andra.
Man ska stå på sig och låta sin egna vilja gå igenom om det är sin egna framgång och överlevnad man kämpar för. Man ska visa alla andra som inte tror på dig att du ska tror på dig själv och att du har viljan, det är det viktigaste här i livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: