15de december

Hej allesammans!
 
Jag beklagar för min dåliga uppdatering, både gentemot er, mig själv och min sambofia. En vecka har passerat sen sist jag var aktiv. Och den här veckan har verkligen passerat snabbt, riktigt snabbt. Den innehöll en hel del plugg och skola men också film och kompis mys med fina vänner som var här. Den innehöll väldigt mkt sömn också, då jag var oroligt trött, la mig sent, och fick ingen direkt dagsrytm, tidig skola avlutades med att jag sov middag i flera timmar i flera dagar. Nu är det iaf nära 2014 och slutet på allt vad detta år hade att erbjuda. Det är lite tragiskt, väldigt tragiskt faktiskt. Jag har en hel del plugg iaf denna veckan och sen bär de av hem till ljungby. Nu har jag inte vart i ljb på tre veckor och saknaden är stor. Man behöver sin dos av ljb för att sedan återkomma hit och se hur underbart bra man har det. 
 
Idag har jag och mimozs bott här i 105 dagar och 14 hela veckor. Det har verkligen gått snabt, tiden alltså. Vi har börjat förstå varann och som sanna sambos är vi varann trogna osv. Ibland stöter vi på problem men tsm har vi lärt oss hantera dem. Idag är vi två glada och lyckliga studenter som har fått en bredare syn på livet. Vi har många tankar kring det här livet och allt vad det innebär men vi försöker göra så gått vi kan för att överleva. Det är vårt motto just nu,att överleva. Vi är rätt så trötta både allmänt men även på att diska, tvätta, städa o dammsuga och på plugget. Vårt hem är bara hemtrevligt ibland, igår tvättade vi. Från 13 till 21, förstå hur många maskiner det är. Vi själva tappade räkningen. Vi tvättar så sällan så de blir kaos, sen var vi helt utmattade och det sög. Vår diskmaskin är inte heller att leka med, den rymmer halva vår disk och står för mer än halva elrälningen. Våra lister i vårt hem är fulla med damm och vi har ännu inte gardiner. Vi orkar inte gå o slänga soporna så vi har fyllt hela vår balkong med sopor. Förstår ni hur illa det är? Vi behöver paus och jullovet kunde inte komma mer lägligt. Så ja det är detta som är trötta och utmattade men framför allt fattiga studenter. Så ja, vi hade helltre gått den enkla vägen, gift oss rikt eller blivit nya Kenza. Men har man inte den turen så får man hoppa på studielivet, tåget som säger att destinationen, när du väl är framme dvs, är helt underbar men resan dit är verkligen inte o leka med. Nu hade jag mer än gärna velat gå hem hem, till älskade lilla ljungby. Ett rent o fint hem, vällagad mat och sen på eftermiddagen g¨å o ta en fika på mysiga roddys, Det saknar vi just nu. Jag menar verkligen inte att vi sörjer eller nåt sånt, vi har bara hamnat i ett litet, hål där man är trött och ny energi behövs. Studentlivet är ju också som det sägs, det allra bästa livet. Men samtidigt är det steget till vuxenlivet. Det är nu man går under utbildning och ska lära sig allt om livet. Förbereda sig för det som komma skall. Ibland vill vi bara ta ett steg tillbaka och bara få vara barn. Vi är 19 år och har flyttat hemifrån, varför skyndade vi oss undrar jag nu?
 
Jag hade så gärna hängt med Malin till australien nu, och pluggat senare. Men det visste jag inte då, de jag vet nu hade jag behövt veta då. Men inte fan visste jag att man behövde planera livet. Så det gäller att bara bita i det sura äpplet och njuta av det liv vi har nu. Efter att vi samlat ny energi, det är prio ett och det behövs verkligen! Så att vi kan komma tbk i januari och ta allt med ny kraft. Det behövs, och sol behövs. Hela livet behöver reparera sig. Kramar tills vi hörs igen <3
 
like sisters<3 <3 tsm genom livet
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: