sista november

hej alla fina. En go vecka har passerat med en himla massa plugg, sömn och träning. Igår kom mina fina vänner till mig o mimoz. Malin, mathilda och thea. 
Linn var hod mig igår morse och vi pluggade osv, jag mötte upp thea på väla runt tre. Vi gick umgicks och snackade, var ett bra tag sedan vi sågs. Sedan åkte vi hem till mig, mimo kom hem och sen malin och mathilda. Vi lagade tacos och myste, kollade film och min kära sambo slingade mitt hår, så nu är jag lite mera blond. Det känns bra, det är så de ska va. Dock är det faktum att mitt hår gått av mitt på huvudet lite mindre attraktivt men antar att det är sådant man får ta när man vill vara blondfan. Jag har varit upp i en timme typ och alla tjejerna sover. ALla som börjar på M- MIMOZA, MALIN, MATHILDA. hur kul. Så jag dricker kaffe själv men det är spännande det också. Idag ska vi hänga på VÄLA, det är verkligen jätte jäte kul hihihih. 
I eftermiddag kommer arnold och riets och det ska bli super, vi ska äta på restaurang och fira min födelsedag lite i förväg:) några dagar i förv'äg. Sen ska vi festa, dricka vin och njuta av sällskapet tillvaron. Dessa fantastiska stunder är så viktiga. Jag menar snart drar malin och mathilda iväg till andra delar av världen, hur kul! 
BRUDAR in maj hood
mitt hår är verkligen katastrof skadat. 
SEN KOM jag o tänka på att det hade verkligen varit riktigt spsnyggt att vara så här brun. Man är ju lite mindre attraktiv som obrun, det svenskafolkslaget, läste om det på rosas blogg. Han har rätt