För hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

Kan börja med att säga hej, det har gått någon månad senan senast och jag lever glatt. Maj har verkligen varit en bra månad med en hel del plugg men med även mycket härligheter. Synd bara att den gick över så snabbt.
Jag kan ju börja med att säga att jag nu på riktigt tar sommarlov, när jag för ett år sedan tog studenten trodde jag och tänkte jag att jag skulle ha sommarlov för alltid (typ) men ack så blev det ej. Jag har nu skrivit essä på cirkus tio sidor allt som allt som för bara någon timme sen blev fulländad och ska in till min lärare. SÅ jA det är med glädje jag menar att jag faktiskt har sommarlov. Skola vi ses igen i september! Nog om det. 
Jag har ännu inga planer för sommaren, förutom att jag jobbar hårt på donken, midsommarhelgen ska spenderas i halmstad och sen smider jag o mina vänner fortfarande planer om både kroatien och resten av europa. Vi får väl se vad som händer helt enkelt. Men sommar 2014 jag har längtat. 
En annan sak värd att nämna, är att jag och min sambo ska skiljas. Allting har ju ett slut och likaså vi, detta öppnar upp nya dörras för båda oss två, o som en god vän en gång sa till mig man föds själv, man dör själv. Så vid någon punkt i livet måste man lära sig själv och bli ensam. Jag flyttar fr ån o med 1juli in i en annan lägenhet i centrala helsingborg och det är med blandade känslor kan jag ju säga. Men jag har armarna öppna och är inte särskilt kräsen så det borde bli najs. Annars avslutade jag maj på ett rätt grymt sätt med summerburst och det var riktigt grymt. Andra gången för mig med ett helt annat umgänge men det var fyfasen så kul. Nedan ska jag visa er fina bilder tagna med min ett år gamla mobil. Så här ett år efter studenten, kan jag ju konstatera att livet har så jävla mycket mer att erbjuda, det gället bara att våga, att våga ta steget. För egentligen, vad är ett människoliv jämfört med oändligheten?
 
tack livet för alla stunder du ger mig, kunde inte varit mer tacksam. Nu väntar studentfirande, arnold 20 år, beccas och malins ankomst, midsommar, flytt, kroatien osv. Det var ju bara början på evigheten