oktober the pinki month

hej Ni fina som kikar in här. Ännu en fin månad har passerat i mitt liv o snart är halva november också över. Fina veckor som har innehållit fantastiska dagar och ögonblick som jag kommer minnas för resten av mitt liv. Jag har hunnit avsluta en väldigt jobbig kurs och hunnit starta två nya: juridik och kollektivtransporter. Så i skolväg har det gått relativt bra med pendlande pluggperioder. Mina senaste helger har pendlat mellan göteborg, helsingborg och ljungby. Har jobbat två dagar på mcdonalds också innan Ljungby erbjuder världen en helt ny restaurang. Spännande! Har träffat nya kamrater och knytit nya vänskapsband. Har även knytit djupare kontakt och kommit närmare mina fina "gamla" vänner. Om det ens går att skapa en djupare kontakt så att säga. Men det är spännande man utvecklas som människa och man förstår mer av vad livet har för budskap. Jag har även, eller jag och jag, men ja bokat två framtida resor. Där den första kommer redan nu den 22 november och då bär det av till London med mina kompisar. O i början på nästa år väntar en fin solresa med mina älskade päron till Mauritius. Ser glatt fram emot det, men innan det ska även nyår spenderas i köpenhamn med nära o kära, häftigt det också!!
Nedan ska jag visa er mitt fantastiska bildarkiv som säger mer än man någonsin kan säga.
Jag blev brunette och ångrade mig efter tre och en halv vecka för att va exakt. 
hängde med min kompanjon ana på en skön balkanfest.
Köpte mig ett matbord/plugg bord och två stolar som numera används till mina kaffemorgnar, hetsiga pluggtimmar och till mina kläder.
sen skulle ana ta kort på mig o artisten, men det blev ett kort på en annan pangbrud istället
härliga dagar i hbg med julia och mitt hår, dock ser det inte ut så här i skrivande stund
mathilda min kompis som blev 20 igår. Svårt att tro
Dino Merlin gästade svenska mässan i gbg och det var utan tvekan en av dem bättre kvällarna i mitt liv
jag o min fina bror i växjö <3
köpte mig ett nytt hårigt djur att bära vid de lite kallare stunderna i december
jag tar pics i affär
oså i helgen var vi alla samlade igen, var några månader sedan sist men det var riktigt kul! Hur män ändå kan va så bra vänner o dela en fantastisk vänskap är ju helt sjukt. Det va tergo som blev hela 20 år och bjöd på god mat. Snart är det min o malins tur att bli 20, vi är sist ut men det ska bli galet kul o skönt och lite synd. Nu ska jag gräva mig vidare i lite plugg och sådant. KRAM