oså passerade 3 veckor ba sådär

Hej ni fina!
det har blivit lite av en grej att blogga och berätta om veckan som gått på söndagar. Det är då jag har tid så att säga, ananrs är mina dagar fulla av aktiviteter. Idag är det 3 veckor sedan, 21 hela dagar sedan jag flyttade till Trondheim!! Så sjukt, tiden bara rullar iväg. Det betyder också att det är 24 dagar sedan jag lämnade mitt livs bästa paradis och jag saknar det varje himla dag. VILL DIT NU! Åh bara jag tänker på det blir jag tårögd. 
Annars så tycker jag att livet denna veckan varit bra. Startade med academic writing i veckan, testade på ProjectOrganizations också och det lutar åt den kursen. Har så svårt att bestämma mig över vilka kurser jag ska läsa, men nu i veckan bör jag ha allt under kontroll. Engelskan blir bättre och bättre hela tiden och det är så nyttigt så det är jag glad över. Man tror man kan mycket men sen liksom ska du ha makroekonomi på engelska och då förstår du inte mycket. Å andra sidan tror jag inte att jag förstår makroekonomi på svenska heller. 
Vi var på fotbollsmatch förra söndagen och det var kul o se Rosenborg vinna:)
Sedan hade vi Nepalisk? säger  man så? middag från Nepal som min nyfunna kompis Tripti bjöd på. Det var mycket trevligt och härligt och stämningen var på topp!:)
I fredags bjöd jag på tacos hemma hos mig, och det tyckte dom var jättegott! Mexikansk mat är tydligen inte så vanlig i Indien, Nepal, Frankrike och Sydkorea;)
Människor från olika delar i världen samlade in my hood.
Sådär, bilder från veckan som gått! Igår stack vi till en norsk förfest och det var mycket trevligt. Jag har inte träffat så många norskar, förutom dom jag bor med, så det var trevligt att hänga med norwegian people. Efteråt stack vi till en bar och där träffade jag för första gången en svensk (förutom han jag bor med dårå) och det var kul, det sägs ju att det kryllar av svenskar här men ja 3 veckor tog det innan jag träffade den första! Idag blir det inte mycket gjort, ska skriva en liten elog på engelska, en kort berättelse och sedan har jag tänkt gå ut och promenera lite. Jag är redo för september iaf och week 36, och endast 12 dagar kvar till Sweden och Turkii, cant wait! 
Vi hörs snart igen babes <3 <3