livets status i slutet på Mars månad

tjallala alla mina fina<3
 
Vi börjar gå mot slutet på mars och början på april. Våren ska väl va på god väg nu, vilket jag såg en skymt av i förra veckan men i dagarna har den varit så gott som försvunnen. Under mina senaste veckor jag tillbringat några dagar i Bosnien som egentligen ska vara mitt andra hem men som jag inte besökt på sju år. I mina äldre dar som vuxen med ett fullt utvecklat tankesystem har jag alltså inte befunnit mig så ens som en sekund på Bosnisk mark. För mig har alltid Kroatien varit det enda rätta och det är där jag alltid spenderat mina somrar. Det är dit jag tagit mina bästa vänner och det är där jag levt och växt och fått nys om mina rötter. Men nu för några veckor sen var jag och ett gäng damer nere i huvudstaden Sarajevo och WOW vilket upplevelse, vilket lyckorus för mig! Jag hade lätt kunnat spendera flera månader om året där för tillslut bosätta mig, den känslan fick jag för så jävla bra var det! Som min älskade far sa " Nej Dzana, jag har inte velat ta dig dit för jag visste att det skulle bli ett problem. Nu vill du åka dit hela tiden ju"  Såå sant, även om jag kände mig som en turist där så fanns något speciellt där, balkan för alltid liksom. Ja, det blev kort visit men som lämnade spår för livet och jag är redan taggad på att återvända för att få se och uppleva mer. 
 
I fredags den 20:de Mars skrev jag tenta och avslutade därmed ännu en kurs, i måndags denna vecka började en ny ekonomikurs. Helgen emellan spenderades hos min fina Ana i lund. Imorgon har vi finsittning i hbg och på lördag bär det av mot ljungby för lite efterlängtat påsklov. Ska bli så skönt! Har även ryckt åt mig några jobbtider på donken. Idag lämnade min soulmate Malin landet för att spendera cirkus ett halvår på Cypern. Jag är så lycklig över att just jag fått chans att träffa denna underbara skapelse. För mig betyder hon livet och jag är så glad för hennes skull samtidigt som jag saknar henne oerhört. Fick en snap imorse av systern Jennie " jag saknar redan Malin " o jag ba åh blev helt tårögd " jag me". Det hade varit så kul att ha en sommar ihop och hitta på massa kul men vi alla söker efter vår plats i världen för att växa och finna styrka och liv.  Gladare än gladast är jag över att ha becca här, även mathildorna som jag faktiskt inte träffat på länge. Jag och ska iaf ha så kul som vi bara kan och tillsammans håller vi på att planera sommar och skoj<3 I måndags var Malin, Becca och Arnold här i hbg, då jag sa hejdå till Malin, hejdå tills vi ses snart igen dvs! 
Sådär det börjar bli dags att avrunda! här har ni några ögonblick från min senare tid i livet. SÅ som ni ser har sköna veckor passerat nu är jag väldigt glad över att få spendera en längre vecka i ljb innan det bär av mot hbg igen. Även april ser väldigt fin och ljus ut och ett besök till Egypten ska hinna göras innan april är slut. Så vi hörs snart igen mina fina puss och kram babes