när sommaren 2016 tog sin början

Hej mina fantastiska medmänniskor. Det har ekat tomt här i över en månad och jag förstår att saknaden varit oändlig men livet har kommit emellan, mycket har hänt och jag själv har fått vara med om ett och annat. Vill till en början be om ursäkt för den frånvaro som eskalerat och tacka fullkomligt för att NI medmänniskor ändå tagit er hit dagligen. Jag lovar på att jag ska bli bättre på att prata om livet, det goda och allt som kommer omkring.
Sådär, nu minns jag inte riktigt vart jag slutade och var det senare livet verkligen tog fart men kan inledningsvis nämna att jag och min julia gjorde ALANYA i en hel vecka- och det var så förbaskat roligt! Vi trivs så bra ihop och det var en fantastisk resa där jag har alldeles för många minnen ifrån. Jag har sedan 2011 besökt Alanya årligen och under 2012 befann jag mig på plats hela två gånger. Alanya för mig är något som jag har en enorm förkärlek till. Hit åkte jag med mina fantastiska vänner Enzar och Vezira 2011 och vi upplevde bland det roligaste i våra liv. Så jag skäms inte över att säga att jag har ett speciellt band till Alanya, ungefär som jupiter har till venus.
En galet bra resa helt enkelt; väl hemma väntade bankett (bal) vår examensbal som vi länge kommer minnas. Ett härligt fint, formellt avslut med alla studiekamrater och kursare. 
 
Ah det var en kväll att minnas. Massor med vackra människor. ett avslut samt mellangången till något som hädanefter skulle ta sin början. Efter vår fantastiska bal fick jag och JULIa ett grymt nice besked:
VI fick godkänt på vår examensuppsats och det var svårt att förstå, vi var så glada att vi inte visste vart vi skulle ta vägen: Det är så kul att när du jobbar hårt för något så får du också resultat. Glädjen var obeskrivlig och är ännu.
Efter ett fint godkänt firade vi runt med lite vänner, här nedan: ett fint gäng:
Efter detta fina event tog min livs vän Ana Jelica examen, hon är numera civilingenjör och bara det är galet, sjukt och ger mig fjärilar i magen. Hennes mottagning såg ut såhär:
En härlig tjej som förtjänar det bästa i livet och jag är så stolt över henne och så glad över att kalla henne min bästis; världens bästa tjej helt enkelt! Därefter var det min tur att ta examen, efter tre fantastiska år vid Lunds Universitet Campus Helsingborg, Service Management programmet med logistikinriktning; och det, ja bara det såg ut så här:
Det här var ett av dom större ögonblicken i mitt liv hittils och jag var så glad och full av känslor. Jag kände lycka och en härlig uppvaktning från nära och kära. Jag var i ett av livets största essé och kunde med detsamma konstatera att dessa tre år gått förbaskat snabbt. Jag är stolt över mig själv och allt som jag har åstadkommit, en milstolpe är nådd och många är kvar på vägen. Jag blickar framåt och med en bred erfarenhet samt en utbildning i bagaget är jag redo för framtiden. Tre fantastiska år på Lunds Universitet är avklarade och jag är glad över att ha fått ta del av det liv som utspelats under dessa tre år men än mer gladare för dom fina kontakter jag knytit, alla de nya vännerna jag fått och deras vänner på köpet. Listan kan göras oändlig över allt jag har fått ta del av, lära mig och känna. Jag var nog i ett lyskorus dessa dagar och upplevde höjden av maximal lycka- ibland är denna känsla på besök och det är fantastiskt. Livet har så mycker att erbjuda och så mycket man kan ta sig an, bara man vågar. jag vill tacka alla dom människor som har valt att ha med MIG på deras största sak här i livet, nämligen deras livs resa. Jag kan inte önska mig något annat. 
Och i examenspresent fick jag en hel del fina saker men något som jag blev glatt överraskad över var denna fantastiska klocka som jag önskat mig, av mina päron och äpplen fick jag uret och det bär jag med mig med stolthet var dag. Dom har redan gett mig gåvan att få leva detta liv och det kommer jag föralltid att värdera högst, så länge jag lever.
Dagen efter min examen 8de juni 2016 började jag arbeta på för Carlsberg Sverige, Ramlösa. Jag var så nervös att sömnen uteblev men också för att jag var i ett lyckorus antar jag. Jag kan inte med ord beskriva glädjen över att jag fått det jobb jag fått, nu är det dags för mig att visa min kompetens och ta till alla lärdomar. Jag har nu gjort min första helvecka och det har gått bra, mycket att lära och mycket nervositet inblandat men det ska gå vägen. Jag har en stark tro på mig själv och ett hopp om att föralltid leva det liv jag vill leva tillsammans med er mina medmänniskor, för hoppet vänner, hoppet vänner är det sista som lämnar människan. Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe i vanlig ordning, är glad över att jag har fått ner mina senaste tankar, upplevelser och känslor, svart på vitt. Snart kommer mina fantastiska vänner till mig för att tillsammans skapa nya värdefulla minnen, njuta av varandras sällskap och bara vara. Sommaren 2k16 är här och jag ser fram emot en jobb sommar- som kommer gå snabbt men om inte ännu mer ser jag fram emot Kroatien och Trogir- mitt livs största paradis. För ja, som alltid kan jag inte skippa att fylla på mitt hjärta med ny kärlek och nya upplevelser från paradiset på jorden. Så ja, när sen sommaren tar sin början ska jag infinna mig nära havet och dess sus. Med detta sagt och skrivet och med ett hopp om att jag lyckats förmedla livets alla stora fantastiska känslor och graden över hur viktigt det är med människorna runt omkring så tackar jag för att ni tagit er till slutet. Jag hoppas att ni lever det liv ni vill leva och att ni har människor omkring er som bryr sig, som älskar och som gör era/våra liv fantastiska. För hur gött är det inte att leva? särskilt när Carlsberg bjuder på en härlig flak öl. Mycket kärlek och omtanke från mig till er mina medmänniskor.