gott nytt år!

med sorg och saknad och med "skin skin" i öronen lämnade jag egypten. Denna resetripp är en av mina bästa! Min dröm har sedan länge varit att jag en gång (om inte fler) ska fira nyår på en sandstrand, barfota och i en klänning. Nu var jag riktigt nära att göra min önskan uppfylld, men tiden räckte inte till. Jag kommer återskapa minnen, berätta och dela med mig av upplevelser och bilder, tyvärr int eny då jag ikväll ska fira in det nya året med mina allra bästa vänner-dom som gör mig lyckliga-dom som gör att jag mår bra.


en bild som idag togs för en vecka sedan. en bild som står mig även idag mycket varmt och hjärtat. en bild som beskriver mig när jag är som lyckligast. ett lite sent god jul och ett gott nytt år önskar jag er sköna läsare.

då hälsar jag mig själv välkommen

jag känner mig lite så där smått tvungen att skriva ett ganska ointressant inlägg för att fylla era hjärnor med info. Fylla era så kallada careboxar, på bokstavlig ungdoms svenska.
Snart sätter jag mig i en bil som ska ta mig och mina kompisar till landvetter och därifrån ska vi ta ett plan till egypten. Sist jag var i egypten far flera år sedan så det känns lite smått skönt att återigen besöka detta land. Jag hoppas att det är varmt där och att jag kan bada i både hav och pool utan att få någon syn på hajar. Jag hoppas också på att mitt hår blir blekt, att jag blir brun, att jag kommer hem då det är beräknat, att jag hittar converse, att jag får kul med mina två kompisar till mamma o pappa men mest av allt önskar jag att snön finner sin plats på jorden och att den platsen är långtifrån mig som möjligt. När jag väl är hemma så blir det nyårsfirande med coola malin ö som älskar snö!

Än en gång hälsar jag mig själv välkommen. Hoppas får ett fins välkomnande av kleopatra när jag kommer fram. Hoppas Hoppas. Hejdå till er alla och en god och glad jul!! många kramar

hej :D

Idag avslutade jag min första termin på sunnerbogymnasiet, bara två höstliga terminer kvar! great
VI hade en ganska tråkig avslutning, dom var roligare, bättre, trevligare på kungshög.
Nu håller jag på attt packa, jag vill ha me dmig så mycket men det kan jag inte:(
Lite senare ikväll ska jag bege mig mot björnbärsvägen, denna kvällen som faktiskt är min sista detta året här hemma (förutom nyår om de räknas haha) ska jag spendera med mina bästa vänner!
Igår blev jag mer lik en tiger:


hejdå