oså passerade 3 veckor ba sådär

Hej ni fina!
det har blivit lite av en grej att blogga och berätta om veckan som gått på söndagar. Det är då jag har tid så att säga, ananrs är mina dagar fulla av aktiviteter. Idag är det 3 veckor sedan, 21 hela dagar sedan jag flyttade till Trondheim!! Så sjukt, tiden bara rullar iväg. Det betyder också att det är 24 dagar sedan jag lämnade mitt livs bästa paradis och jag saknar det varje himla dag. VILL DIT NU! Åh bara jag tänker på det blir jag tårögd. 
Annars så tycker jag att livet denna veckan varit bra. Startade med academic writing i veckan, testade på ProjectOrganizations också och det lutar åt den kursen. Har så svårt att bestämma mig över vilka kurser jag ska läsa, men nu i veckan bör jag ha allt under kontroll. Engelskan blir bättre och bättre hela tiden och det är så nyttigt så det är jag glad över. Man tror man kan mycket men sen liksom ska du ha makroekonomi på engelska och då förstår du inte mycket. Å andra sidan tror jag inte att jag förstår makroekonomi på svenska heller. 
Vi var på fotbollsmatch förra söndagen och det var kul o se Rosenborg vinna:)
Sedan hade vi Nepalisk? säger  man så? middag från Nepal som min nyfunna kompis Tripti bjöd på. Det var mycket trevligt och härligt och stämningen var på topp!:)
I fredags bjöd jag på tacos hemma hos mig, och det tyckte dom var jättegott! Mexikansk mat är tydligen inte så vanlig i Indien, Nepal, Frankrike och Sydkorea;)
Människor från olika delar i världen samlade in my hood.
Sådär, bilder från veckan som gått! Igår stack vi till en norsk förfest och det var mycket trevligt. Jag har inte träffat så många norskar, förutom dom jag bor med, så det var trevligt att hänga med norwegian people. Efteråt stack vi till en bar och där träffade jag för första gången en svensk (förutom han jag bor med dårå) och det var kul, det sägs ju att det kryllar av svenskar här men ja 3 veckor tog det innan jag träffade den första! Idag blir det inte mycket gjort, ska skriva en liten elog på engelska, en kort berättelse och sedan har jag tänkt gå ut och promenera lite. Jag är redo för september iaf och week 36, och endast 12 dagar kvar till Sweden och Turkii, cant wait! 
Vi hörs snart igen babes <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 weeks in Norway och Trondheim

Hej alla goda!
 
Nu idag har det passerat två veckor sedan jag kom till min nya stad och sa hej till mitt nya liv. Denna veckan drog skolan igång och det var väldigt tråkigt faktiskt. Jag har inte helt bestämt mig för vilka kurser jag ska läsa, då de kurser jag från början blev antagen till krockar så jag har fått byta lite. I veckan hade jag förläsningar i kursen Macroeconomy for managers och Strategic Management, den sistnämnda är en masterkurs som verkar vara lite för svår för mig men som jag ändå tror jag kommer läsa då den stämmer bra överens med en kurs där hemma. Kanske lika bra att testa en masterkurs då jag ändå efter min kandidatexamen tänk läsa master. Jag har tänkt läsa tre kurser här och sedan en kurs på distans från Hbg så vilka tre det blir exakt är lite oklart. Annars har Trondheim bjudit på heelt fantastiskt väder denna veckan det har varit sjukt varmt och solen har stekt på. Jag kom bara hit med vinterkläder i princip så har fått shoppa lite men det är ok;) (nu har jag äntligen pics härifrån)
SÅja nu får bilderna säga mer än tusen ord:) här är människorna jag hänger med och som blivit mina nya vänner. Något annat mys jag kan berätta är att jag ska med mina föräldrar till alanya en vecka och det ska bli så skönt! Saknar dom så att det gör ont:( Igår morse åkte vi till Sverige igen med gratisbussen, allltid kul med utflykt! Köpte lite behövliga överlevnadsgrejor! Tror detta kmr bli standard, att dra till Sweden varje lördag! Men det är kul o mysigt:)  Ikväll bjuder skolan på inträde till Rosenborgs match så dit ska vi och hejja! Så until next time, puss o kram o ha en grym week 35!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

en vecka i Trondheim

Livet har rullat på och min första vecka i Norge och Trondheim har gått i en helt ok takt och jag har hunnit göra väldigt mycket och träffat mycket människor. Vi har haft scoutliknande aktiviteter varje dag vilket inte riktigt är min gren i livet men jag har varit med och vandrat och lekt och haft kul. Igår morse tog vi gratisbussen ( en gratis buss som går var och varannandag) till Sverige. Storlien heter stället och närmsta stad är väl Åre skulle jag tro. I Storlien handlade vi massor med mat och sådant behövligt för vår överlevnad, detta är en väldigt populär utflykt bland Trondheimbor då maten och exakt allt annat är mycket billigare i Sverige, o vem vill inte spara pengar? ;)
Har problem med att föra över bilder från TRONDHEIM men så länge får ni njuta (och även jag) av mina kroatienpics <3 Ikväll iallafall ska alla internationella studenter kolla på film, så det ska bli trevligt Annars har det idag  faktiskt varit v'ldigt fint och soligt, så det är glädje på hög nivå
tills vi hörs nästa gång ska ni få se pics på beauty-trondheim!! tills dess, ha en skön söndagskväll och en grym start på week 34 imorgon!