onsdagen den 29 juni

Dagen då jag lämnar sverige. Dagen jag besöker det land jag inte besökt på ett år. Dagen då värmen kramar om mig. Dagen då himlen tar emot mig. Dagen då jag är stressad och lycklig på samma gång.
Jag vaknade för en timme sen typ. Har grejat och donat lite. Och jag tror jag är redo:)
Runt halv ett åker vi till älmhult, där vi tar tåget till kastrup och sedan planet till split. Helll yeah vad underbart. På tisdag nästa vecka kommer ajla ner till mig så ja, det ska bli riktigt kul!!
Jag kommer inte blogga där nere, jag kommer faktiskt inte alls sitta vid datan, För jag är på semester haha. Jag önskar i alla fall er alla en underbar sommar så syns vi återigen i augusti, då bloggandet upptas igen. Många kramar!
för exakt ett år sen nu var jag och bästis i spanien
förra året in croatia!!!! nu taggar vi årets fest, pussssssssssss

tre veckor är en ganska lång tidsperiod, inte sant?

Mitt på dagen och jag sitter hemma hehe. Har varit och ätit frukstuck hos morfar och tvättat två maskinsnurr:) Min väska är väl ganska färdig packad, bara skor som fattas då jag inte har någon aning om vad jag ska ha med mig för skor :(
Jag har i alla fall polishat mina naglar i en fräsh vit nyans. Sen så tror jag attjag sticker till växjö vid fyra, för att hitta något fint som jag kan ha med mig till kroatien haha, Jag har sjukt mycket kläder med mig. Hälften stannar nog där nere för nästa sommar hade jag tänkt vara borta sex veckor höhö:) Aja nu ska jag i alla fall fortsätta med det jag håller på med.
americano shoes, sen blev jag helt förälskad i dessa. Men sånt vågar jag inte bära i ljungby, feg som jag är.
Hoppas ni har det trevligt i solen eller på jobbet. Själv kommer jag inte blogga på en månad. Men vi ses i augusti igen!! FÅ se om jag slänger uppp en update senare, tro fan jag gö de. puss

hej och välkomna till monkeybusiness, går det bra att dröja??

Om jag säger nej? Ja om det inte passar så finns ju kenzas.se runt hörnet!
Idag är lag lycklig. Slutade jobbet, mitt sista arbetspass. Jag tackade och sa adjö, jag önskade alla en trevlig sommar och jag tänkte: " vi ses om en månad"
Var en sväng på stan nyss, fick me mig en skön klänning hem, redigt vacker faktiskt. Nu har jag kikar runt läst bloggar. Bläddrat igenom hela fb. Svarat på mejl. Hade tänkt gå ner i källaren och hämta min resväska för att påbörja packningen, så det ska jag göra. Andra goa glada nyheter är att min broder ska åka ner med mig, skönt så slipper jag åka ensam:)
mycket kärlek och omtanke till er alla från dzenispenisklenis