En Elefant

Hei !
just nu befinner vi oss hos mig i mitt kök på björnbärsvägen, munnarna går som fan om jag får säga de själv och de handlar om allt från helgens incidenter till veckans kommande. Som alla vet är de ju lov nu och de inviger vi med att äta en clementin, dzenana föredrog att skala fram en "elefant" som hon vill kalla de, tror hon kommer bli rätt chockad den dag hon får se en riktig "elefant" kan jag lugnt säg
hade puss

bild på elefanten (tolka den hur ni vill)

festar vi?

Igår kväll var det lite maskeradfest. Agerade hora och inga bilder togs förutom några. Galen, äventyrlig kväll. Skolan bjöd på datorer igår, jag var först till kvarn och fick en ny acer. Grymt! Nu ska jag vidare på lite mera fest!

Denna grabb var inte normal igår

a beautiful nightmare

Igår var jag för andra gången i mitt liv på en begravning, en sådan begravning då man är med hela vägen, från att prästen talar i kyrkan till att man sätter ner kistan i marken.
Har inte mycket att säga om begravningen. Det var riktigt mycket folk. Det var sorgligt och känsligt. Men riktigt vackert var de. Så mycket folk, så många tårar och fina blommor.
Hoppas du har det bra där uppe vart du än är. Du har lämnat ett enormt tomrum efter dig som kommer bli svårt att fylla igen särskilt för dina nära och kära. Skänker otroligt många tankar till dina närmaste! Vila i frid