go kvällsan

halå på er!!
bER om ursäkt för dålig uppis hehe. Helgen har bestått av jobb och typ dans, fest mm. mAT GOD MAT också:) denna kommande veckor har jag flera saker att utföra- skriva mitt sista prov i ettan i historia. Köpa mig en ny phone. Gå tre dagar o skolan . Festa två dagar i rad. Spela två matcher. Gå på behandling, JOBBa.
på jobbet fann jag dena söta tös,

orange inblickar

tuptopp,strumpor,bikini,linne/tunika,nagellack,CONVERSE

*Historien bakom Conversen*
För cirkus 2 årsedan, när jag var i Bosnien med mor och farmor, då när jag ville ha converse i alla dess färger och jag var så förtjust i dem. Säger inte att jag inte är de nu, för det är jag. Men då, sommaren 09. En speciell sommar, då jag köpte mina första orangea converse. Jag och mor gled runt på stan i våra glajjor och fick syn på denna affär som var förvånansvärt tom. Dem sålde bara skor om jag inte minns helt fel. Jag fick syn på conversen, de ville ha min uppmärksamhet. Det var de ända paret, i min storlek och otroligt billiga- runt 200 svenska kronor!! Jag haffade dem direkt. Jag var världens lyckligaste och tänkte: det är inte ofta man hittar converse under 500 och jag hade hittat ett par för 2oo! Men såklart fanns det ju nackdelar och dåliga sidor. Jag använde aldrig de kära skorna, kanske någon enstaka gång fick de pryda mina fötter. Men alldeles för lite för att jag skulle va värd dem. Så jag tog det enkla beslutet och sålde dom. För mer än jag köpt dom för. Men nu när moderna tiden kom och 2011 kändes så färglatt och jag går på gymnasiet och allt ville jag ha orangeconverse, kanske för att jag haft ett par sådana innan, kanske för att jag beundrar färgen, kanske för att jag inte begriper att man ska ha kvar något som man kan ha användning för senare eller kanske för att jag ville vara cool. Just nu vet jag inte. Denna gånen fick jag ialla fall betala betydligt mer och än vet jag inte om de va värt de. Men jag gillar att kolla på dem iaf, dem gör mig lycklig. Jag får det också bekräftat att jag inte är färgblind hehe.


jag längtar

Hallå alla goingar!!
Det är väldigt mycket nu innan sommarlovet, både skola och jobb. I skolan måste jag prestera precis så som jag gjorde när jag ville ha höga betyg. Skillnaden nu är att jag inte vill, jag nöjer mig med g. Tråkigt nog. Måste hitta något att sträva efter. Jag tror jag har klarat av alla nationella, det är bara två prov kvar i samhälll och historia. Ändå gör jag andra saker än att plugga och sträva. Lämnar plugget åt sista dagen, har aldrig varit bra men blivit mycket mer av. På söndag jobbar jag, på tisdag ska jag på en speciell behandling. På onsdag ska ajg på examen-s-fest. På måndag och torsdag-match. Kristihimmelfläkt- jobb & cash. Ja så ser nästa vecka ut. Annars är det inte mycket kvar till sommarlovet, vilket i sin egna mening också betyder att jag snart far iväg till älskade croatia med bästis Ajla! Helt sjukt kul. Jag vill också be hemskt mycket om ursäkt för att det är glest här och för att jag gör er besvikna var gång ni tar er tid att kika in här. Men till mitt försvar får jag väl lov att utnämna min kärlek till arne, kramar!!
mittenringarna är från cooee design, lyx typ

jag och bästa ida på bio-pirates -klok film.

maja och thea läser surt tidningen- detta är morgonen vi tältade i malins trädgård förra veckan-de va så kul!!!

i gult hår-lol-kåt