god morgon sötisar

vaknade för en timme sen, dusvhade o åt frukost o nu chillar jag framför tvn:) hade inte tid för bloggrn igår då jag va i skolan från 10-19, äntligen är vår uppsats klar o inlämnad:D Körde ett nice bodypump pass igår o nu gör det ont i hela kroppen, vilken träningsvärk alltså. Igår kväll bokade jag o ana AVICII!! VI är såå taggade:D jag längtaar som in i tusan!! Till helgen kmr malin, det var några veckor sedan sist, så det ska bli härligt<3 på lördag kommr även mamma o pappa o hälsar på! nu ska jag börja fixa mig lite o vidare till skolan, i eftermiddag väntar en skön o go spa behandling. Det behövs sådant också. vi hörs senikv <3 <3 <3 <3
<3
bilder sen i helgen, o nu tggar vi avicii #sthlm
 
 

måndag, vecka 44

För mig har vecka 44 alltid varit en ledig vecka, 44 har alltid förknippats med höstlov. Det är måndag vecka 44 och jag har skola. För första gången på 12 år är vecka 44 en skol vecka, knas och känsligt ändå.
 
sitter och dricker morgonkaffe som vanligt, sbörjar vid 10 idag. En rätt go vecka med inlämning av uppsats och muntlig redovisning. 
 
Hade iaf en sjuktgrym helg! Jag o ana var på balkankonsert sen fick vi ju en extra timme till fest så vi stack till stan och klubbade. Kom hem på morgontimmarna. Det var sjukt kul, mer utgång önskas;)
Igår stack ana hem vid två tiden, karaneh kom förbi så vi chillade kollade på film och stack till stan mt kvällen. Mötte upp Nelly och Jenny o hängde lite. Nu ska jag börja fixa mig och bli redo. Vi hörs senaree:)
visar fler goa bilder sen helgne lite senare pussssss:*
 
 
 
 

CHEERS TO THE FREAKING WEEEKEND

godmorgon på er sötisar!
 
 
jag vaknade för drygt en timme sen, äter frukost och dricker kaffe. Ska snart duscha och vid två ska jag möta upp ana på stan=) idag ska vi väl bara ta det lugnt fixa oss, dricka vin och ja ikväll väntar severina! igår var en fullspäckad dag så bloggen blev utanför, Hade skola, kom hem åt lite, tränade kom tbk hem o kikade film sen somnade jag i tid för var otroligt utmattad. Skänker många tankar till min vän malin som är blond <3
annars var det väl inte så mycket mer jag skulle berätta. Ha en underbar lördag<3<3
jag o malin dom senaste månaderna. världensfinaste!!!!!! min bästa kompis, min bättre halva åker snart iväg:(