hej sista veckan i januari 2014

God dag påer!! Ny vecka och ny utmaningar att ta mig an! I helgen hade jag två pass på donkan, så glad över att dom är över! I fredags mög jag med min nyfunna vän anna panna och vi hade det galet trevligt=) I helgen har jag hunnit tvätta en del med så nu finns där rena kläder o sånt. Imorse vaknade jag och hittade massa najs på nelly, sen stack jag o tränade. Körde GRIT strength och det var första o sista gången. Alldeles för jobbigt haha. Kom hem nyligen och träffade på brevbäraren, begärde mer reklam vilket jag fick. Sedan beställde jag lite stuff och sånt från nelly. Nu har jag några dagar med skola framför mig och sen blir de ljungbyfest på fredag och balkanfest på lördag så jag är någorlunda taggad. Känns som att de va evigheter sedan jag festade på riktigt och instagrammade onyktert;) 
också den eviga önskan om ett brunare hår, kanske borde jag slå till! Nu ska jag vidare mot coop o väla. Vi hörs<3
 

freeeeedag!!!!!

Hej alla gosisar!  Det är fredagen och en faktiskt lite extra speciell dag! Idag har jag haft körkort i ett helt långt år, i hela 365 dagar. Det påminner mig mig om hur snabbt hela 2013 passerade, åh än en gång kan manju konstatera att tiden passserar utan att de knappt känns. Jag o malin tog ju körkort på samma dag och de va asfett coolt och bäst!
Mimoza min sambofia har nyligen lämnat mig för några dagar i skånska sverige, jag ska snart dra mig mot väla och handla på rea med mitt kreditkort så att min mamma kan betala. Och sen ikväll ska jag på ansiktsbehandling hos en kvinnlig thailändare. Det ska bli spännande, exotiskt och skönt. Många är glada inför helg osv, men jag däremot har två jobbpass i helgen på donkan i hbg, men det är ju bland dom sista och sen blir det ett vackert tack och adjöö. Så jag ska stå ut=) Annars har jag haft goa samtal med anrold mathilda o malin- alla på resande fot!! Arnold på spa njutning i budapest, mathilda som taken i paris, och malin packbagger i australien med beccan som kommit fram nu. Jag fortsätter sura o vara avundjsuk över det hehe. 
här är en fin pajk jag bjöd över igår, eller hans far lämnade honom så passade jag o mimo honom och lekte lite o så. Vi kommernog umgås mer i framtiden. Jag älskar ju barn och han här är verkligen barn. Han mår bra:)
jag i nytvättat hår. Nu ska jag springa vidare genom dagen och steka lite chyckling!! Vi höres snart igen, pussar

januari kaos

Hej hej hemskt mycket hej. Har ju blviit rätt dålig på det här med bloggande, de har jag märkt senare tid. Min ursäkt får väl vara att tiden knappast räcker till. Rutinerna börjar sakta men säkert komma tillbaka. Igår började jag VT 2014 och igår arbetade jag ett av mina allra sista pass på mcdonalds här i hbg för jag sa nämligen upp mig igår. Mimoza är i skolan idag och jag är ledig, jag har sovit ut och dricker mitt goa kaffe som snart är slut. Idag ska vi till VÄLA, jag ska klaga på mina fina pojkstövlar som inte håller vad dom lovar. Sedan måste vi handla in mycket mat och kosttillskott till denna långa vårtermin, varken kött, bröd eller gurka finns hemma. 
aNNARS DÅ.. I lördags var jag mimo och becca ute, det va skitkul faktiskt. Inte visste man att ljungby kunde leverera på det viset de gjorde. Synd bara att man står i kö i typ en timme allt som allt så, det blev inget långvarigt besök på dansgolvet. Men snåla smålänningar som de flesta är så finns de inte mycket att gö. 
och idag då, så åkte becca. Hon sitter just nu på ett flyg till doha, och sedan ska hon vidare till aussie o melbourne. Så becca var den tredje ut i vida världen, efter mathilda tergo som är aupair. jag är rätt så jävla avundsjuk och rätt så jävla sugen på att hoppa av skolan. Lyckost doom<3 saknar er bästa babes, vi ses i sinom tid. Därför skulle jag också vilja påstå att december har varit en kaos månad. Jag har jobbat en del påmcdonalds i ljungby och nu har jag några tiden kvar i hbg. Det är så kallt så att jag vill begravas levande och frysa till is, kollade på frost här om dan frästen. Det va en fin film. I början på förra veckan bokades också en minst sagt konstig resa till polen in, så det ser jag fram emot men tills dess. Ja då ska jag överleva
 
 
puss på er fina läsare. Vi hörs snart igen