WEEKEND

Heeej finisar, hej helg och hej fredag!! Vaknade runt nio imorse och slängde i lite tvätt, sedan har jag dammsugit o städat inför mina gäster som kmr ikv. Nu snart ska jag duscha sedan blir det några timmars plugg innan Becca och grabbsen kmr. Det är vårfestival här ikväll och sedan eftersläpp på tivoli med panda da panda så det ska bli kul:) Dom senaste dagarna har enbart bestätt av pluggg och härliga havspromenader. Jag och julia klarade vårt senaste praktikfall som vi tyckte va riktigt svårt så det va kul! Vädret här är sämst och jag hoppas att solen kommer fram snart alltså. 
Nu måste jag tvätta klart och sätt igång med ekonomiplugg, Hörs senare darlingar <3
 

majs sista dagar

hej alla goa läsare :D Hoppas allt är bra med er! Onsdag idag då och jag hade skola imorse sedan spenderade jag några timmar vid havet här tillsammans med Linn. Det bästa med HBG måste ju va närhet till hav och frihet. Väl hemma var det mat, sovamiddag-tid och sen kom linn upp och hjälpte mig tvätta mina fönster, det va kul:)
Nu blir det nog film innan sömnen tar över för imorgon väntar en rejäl plugg dag! #snartsommarlov
jag imorse innan die schule
jag o linn på TGR.
 
Vi hörs snart igen mina fina<3
 
 
 
 
 
 

Måndag 25 maj

Gokväll eller snarare gonatt!
Med tanke på att så många nya läsare strömmat in tänkte jag hälsa er välkomna och hoppas att ni stannar och i och med det tänkte jag ta mig an ett nice blogginlägg. Idag har varit en skön dag.Imorse väcktes jag mer eller mindre av JUlia som kom runt tio för att vi skulle påbörja vårt pluggande, en näst sista inlämning och redovisning. Det gick bra och imorgon väntar då redovisningen. Sedan kom Anna förbi en runda, hon fyller år idag så vi va ute och fikade vid havet, det var fint även om moln och regn var i atmosfären. Sedan var jag hemma och duschade ett bra tag nästintill badade, träffade även Vickan en sväng, hon fyller också år idag så det va kul! Sedan var jag ute och gick en lång runda med musik i öronen. Sedan handlade jag mat, tänkte mig laga korv stroganoff men väl hemma insåg jag att jag glömt köpa kryddan så det sög. Det fick bli chili con carne med korv istället för köttfärs, helt ok ändå haha. Nu ligger jag i min säng, dags att sova och tagga skola imorgon. sÅ GONATT på et hörs snart igen finisar :)
julia och hennes ass i dr denim jeans här om dan
anna 21 år idag och julia fortfarande 16
Sådär nu måste jag sova så att jag orkar mig uppp vid sju imon bitti, Vi hörs snart igen kram på er <3