sista april

Det är sjukt vad tiden bara rusar iväg. Hela april har helt plötsligt paserat förbi. Startade april med grym fest och alkohol, firade mitten av april med fest och alkohol och avslutade denna trevliga månad med grym fest och alkohol. Har haft jätte kul alla helger (förutom då jag jobbat) typ. Vardagarna då skola ingått har ej tillfredsställt mig på samma sätt som helgerna.
I afton har jag umgåtts med mina närmsta och det har vart kul,trevligt och galet. Vi har catchat up sen igår, mycket som händer när man kommer ifrån varann på fest bland annat=)
Hur som helst kan jag berätta om min lördags kväll för det finns säkert folk som bryr dig om den:)
Vi startade hos Carl runt sju tiden typ. Det var goa vänner och skitkul. Senare runt elva, kan jag tänka mig blev vi hämtade och lämnade vid fyrverkerifabriken. DÄr var det mkt folk och galet!!
Senare stack vi en sväng till harrys. Väl på plats fann jag inga ord haha de var coolt,kul,galet och intressant kankse kan sammanfatta allt det dära=)
100 dagar kvar till alanya! vilken dröm som blir sann
några hotspots från i lördags. Kan tala om att jag jobbar om cirkus 10 timmar, vi ses på donken, mitt andra hem

plötsligt vaknar man en morgon och vet vem man är

Inte för att jag har vaknat och insett men jag börjar komma underfund. Efter att ha lipat som fan till gårdagens episod av desperate housewifes och efter att ha sett halva filmen: the vow känns livet mer hur ska man säga ofattbart kanske, vet ej.
Har haft en tröttsam dag i skolan och allt har känts jobbigt. Övningskörde en timme och även det kändes rätt hopplöst. Jobbade två timmar och det kändes skönt att tjäna lite. Hängde med bästis i över två timmar, myste och undrade.
Jag har haft en mållös dag kanske kan man säga, eller målet har varit att ta mig igenom den och det har jag gjort.
Har även tagit en lugn fika med mor och far som idag faktiskt varit gifta i hela 25 år. Det vet jag inte vad jag ska säga om, Tycker det är otroligt sjukt bara. Med tanke på alla omständigheter som närvarade då men som idag är som bortblåsta, för mig iallafall.
Imorgon blir morsan äldre. Hon fyller 49.
morsan och farsan i bikini. Fantastiska människor det dära
Aructdyceaau9ph_large
Nu är de bara två helt ok dagar kvar på denna vecka och de känns skönt sen blir det långhelg med lite jobb. Det mkt i skolan nu och man pallar knappt nåt. Man tröttnar snabbt o vill ba sova. Längtar till sommarn, känns som att det är dags nu. Dags att ta en lång paus, dags att se sol, dags att hänga, dags att återuppta livet och fortsätta förra sommarns aktiviteter. Imorgon är det även endast exakt tre månader kvar tills mina bästisar kommer ner till mig i kroatien och dt känns underbart. Jag pirrar och tårar bara jag tänker på det, känns som riktig kärlek.
och grattis älskade maida. Kommer aldrig kunna beskriva med ord min kärlek till dig.
Du är min bästa, du är jag.
Du är alltid där när jag behöver dig
Du är min beskyddare och du är pålitlig
med dig så känner jag mig alltid säker
Jag borde säga till dig oftare hur mycket
jag egentligen uppskattar dig.
Du är en källa av styrka och rådgivning
Jag kan inte föreställa mig vad jag skulle
göra utan den kärlek du ger mig
Jag kommer att värdera ditt hjärta av guld
mycket högt så länge jag lever.

i love u

2012-04-22

SÅ dålig jag blivit på det här med bloggisen, sånt som händer. Kanske borde jag säga upp mig. Gäller att vara förnuftig.
Har haft en skön jobb helg match och sådant. TRevligt umgänge och annat skojsigt har inträffat på senare tid. Nu har jag en rätt så chill skol vecka (tror jag) om inget annat kommer in. Har nationella i tyska på tisdag dock annars är de rent. Jag hade iaf tänkt o checka ut, välkomna nya veckan genom att sova in den och skapa nya krafter.
Nedan ser ni pics från denna veckans gång, den bjöd på härligheter-sådant som gör livet värt att leva
welcome to the end of days