livets härligheter i dess allra enklaste av former

Tisdag morgon och jag har precis vinkat av Clara och Yun som nu lämnat mig. Vi har haft en skön dag och kväll ihop där vi pratat gamla minnen, inte för att dom är så gamla, dom är ju bara från i höstas. Men samtidigt kommer det bli svårt att skapa nya minnen med dessa fantastiska människor, då vi alla genomför våra liv på olika platser i världen. Det är egentligen sjukt hur snabbt tiden gick och hur ledsen jag var i början på förra terminen för att sedan förstå livet på ett annat plan och därefter förändrades hela min upplevelse till något magiskt. Vi har många minnen och härliga moments ihop från aug-dec 2015, och det är jag så otroligt lycklig över. Vi pratade om hur roligt det hade varit att ha reunion, hela gänget som hängde, men det kan bli svårt. Men självklart kommer vi att vara vänner hela livet, det är jag så säker på. 
som jag tidigare sagt; människan som hjälpte mig andas genom livets alla stunder under andra halvåret av 2015. För evigt tacksam!
för att snurra vidare på det hela ska jag snart träffa Julia och vi ska sätta ihop vår presentation inför morgondagen, det ska bli skönt att få det överstökat. Vi har även tänkt köpa biljetter till vår examensbankett; ja hör, det närmar sig verkligen med stormsteg. Galet. Nu ska jag piffa till mig lite innan vårt möte, ville bara flika in nu när jag har lite tid över och skriva av mig lite. Påminna både mig själv och er läsare om hur fantastiskt livet egentligen är, och hur underbart det är att träffa fantastiska människor. Det är i mötet med den andre som man växer, lär sig och njuter. Massor med kramar till er finisar <3
jag har gått o blivit med elefant, vet att jag skrivit om det tidigare. men det där, det där är min elefant <3
 
 

måndag och jag drömmer om Afrikas savanner

Hej sköningar, jag har lyst med min frånvaro men nu har jag lite tid över för att dela med mig av mitt liv. Halva mars har redan passerat och jag har hunnit göra en hel del. Jag och Julia har avslutat vårt simuleringsprojekt, haft vår första handledning vad gäller exjobbet och faktiskt insett att examen närmar sig. Jag har gjort en stor(!) förändring i hårväg, där jag valt att bli gråare än gråast och klippa av ca 15cm(?) så nu är det pagekort och ganska tjockt i topparna. Jag trivs men då och då slår det mig att tanken med mitt hår var att få det långt, men sen älskar jag spontanitet och att göra sådant som ingen annan gör/vill/vågar. Jag har spenderat en helg i Jönköping och en helg i Lund, jag har testat på restaurangen Pinchos och allt vad den hade att erbjuda. Jag har varit arg för att kollektivtrafiken blivit dyrare, sedan 1 mars, men ändå åkt tåg samt buss. Jag har lagat chili con carne och har nu 4 matlådor att få i mig. På onsdag väntar en sista redovisning för mig och Julia, där vi redogör för vårt simuleringsprojekt innan jag går på lite påsklov typ. Den 29de mars drar vårt exjobb igång och då är det full fart som gäller, det ska bli skönt att chilla lite innan det. 
Annars händer idag en lite större grej; mina två vänner; Clara och Yun, som jag träffade i Trondheim i höstas och som kom att bli mina närmare vänner, kommer och hälsar på idag. Det ska bli trevlig, det har gått några månader sedan vi sågs den 13de december 2015. Vi ska samtala om livet, tankar kring världen o sådant som man gör med vänner från andra delar av världen som man klickat med. Jag ska öva på min engelska igen, det är välbehövligt. 
Annars saknar jag Oman, solen och havet. VILL HA DET dagligen, men det är svårt. Det var en update från mig och mitt liv så här dags. Vi hörs snart igen finisar <3 
innan min hårförändring med människan vars liv jag värderar mycket högt. 
 

mina vanliga vardagar

Hej ni fina <3 
Torsdag och jag har en hel dag av plugg framför mig. Vaknade vid åtta och har redan tagit mig igenom lite studier. Nu har jag paus innan jag har möte med Julia och vi fortsätter arbeta. Jag dricker morgonkaffe och njuter av min tillvaro, av livet och allt vad det innebär. Igår var mina älskade päron och äpplen här och vi hade fantastiska timmar ihop! Inte för att det var så längesedan vi sågs men det är alltid härligt att spendera värdefull tid med föräldrar, det tycker jag och det värderar jag mycket högt.
På kvällen träffade jag Vickan och det var underbart då vi inte setts på nästan två veckor, så vi catchade upp! Är glad över att vi blivit vänner och kommit varandra nära, sånt gör livet lyckligt!
Nu i alla fall; väntar två pluggdagar innan jag ska ha en awesome helg: jag ska hinna med Lund, Malmö, Ljungby och Jönköping. jag är en superwoman så det fixar jag!! Ser galet fram emot helgen<3
Annars då just nu: läger är som så att jag funderar mycket över jobb i alla dess former, och vad jag ska göra om jag blir utan jobb. Att det skulle vara svårt att få jobb det visste jag men att det skulle vara såhär svårt med snart 3 års universitetsstudier, att få jobb kunde jag inte riktigt föreställa mig. Men det kan jag nu, man lär sig hela tiden och livet är till för att lära sig, hela tiden, varje stund på jorden. Jag har hoppet kvar, för det vet jag är det sista som lämnar människan. Och det jag nu vill lära mig är att växa i motgångarna, att inte tappa fotfästet. Det är något jag aktivt jobbar med. Det finns en plan för oss alla, universum har en plan för oss alla, det är jag stensäker på <3 ÅH annars då" Jag var och klämde på samsung S7an igår och fyfan vad grym den verkar vara, det är ju helt galet! Varför har jag iphone????? asså gud vilken drömtelefon! Kameran var helt ABOOOOW. Men antar att det är enklare att connecta med macbook. 
Juste! Jag har kärat ner mig igen i mitt gamla elefant-halsband. Jag köpte det under 2009 tror jag och hittade det hemma i rummet där jag var barn. Så nu bär jag det glatt runt min hals <3 Efter apor kommer jag för evigt att älska elephants! 
Jag testade Vickans grymt snygga jacka, och det blev kärlek vid första kontakt. Fyfan vad snygg, en sådan vill jag ha i min wardrobe
och sist men inte minst; en härlig bild från OMAN förra veckan. Jag tänkte skriva ihop en liten berättelse om oman och mina tankar kring min senaste resa till värmen. Nu har jag fått över många bilder också, och som en vis kvinna en gång sa: en bild säger mer än tusen ord! Annars har jag börjar lyssna maximalt på svensk musik: på bland annat SIV av Andra Generationen och Ingen vill veta vart du köpt din tröja. LYSSNA LYSSNA, fantastisk musik. Nu ska jag fixa ihop mig lite inna jag hissar ner till Julia, ni som följer mig på snap vet att jag åker mycket hiss. Anledningen är att när jag var liten så var jag oroligt rädd för att hissa och det hjälpte ju inte heller att mina två första vänner i livet Mathilda Tergå och Arnold var ännu räddare typ. Så numera tar jag igen all missad tid i hissen, det är en fantastisk känsla. POff så är man nere på nivå ett i livet <3 puss o kram från er dzana