sista november

hej alla fina. En go vecka har passerat med en himla massa plugg, sömn och träning. Igår kom mina fina vänner till mig o mimoz. Malin, mathilda och thea. 
Linn var hod mig igår morse och vi pluggade osv, jag mötte upp thea på väla runt tre. Vi gick umgicks och snackade, var ett bra tag sedan vi sågs. Sedan åkte vi hem till mig, mimo kom hem och sen malin och mathilda. Vi lagade tacos och myste, kollade film och min kära sambo slingade mitt hår, så nu är jag lite mera blond. Det känns bra, det är så de ska va. Dock är det faktum att mitt hår gått av mitt på huvudet lite mindre attraktivt men antar att det är sådant man får ta när man vill vara blondfan. Jag har varit upp i en timme typ och alla tjejerna sover. ALla som börjar på M- MIMOZA, MALIN, MATHILDA. hur kul. Så jag dricker kaffe själv men det är spännande det också. Idag ska vi hänga på VÄLA, det är verkligen jätte jäte kul hihihih. 
I eftermiddag kommer arnold och riets och det ska bli super, vi ska äta på restaurang och fira min födelsedag lite i förväg:) några dagar i förv'äg. Sen ska vi festa, dricka vin och njuta av sällskapet tillvaron. Dessa fantastiska stunder är så viktiga. Jag menar snart drar malin och mathilda iväg till andra delar av världen, hur kul! 
BRUDAR in maj hood
mitt hår är verkligen katastrof skadat. 
SEN KOM jag o tänka på att det hade verkligen varit riktigt spsnyggt att vara så här brun. Man är ju lite mindre attraktiv som obrun, det svenskafolkslaget, läste om det på rosas blogg. Han har rätt
 
 
 

godmorgon

Onsdag då idag och jag sitter och njuter av mitt alldeles fina friska svarta morgonkaffe! så gott=) Igår var en tidig morgon med skola 8-12 och sen kom Linn till mig vid kl 15 och vi pluggade innan det var dags för ett dubbelpass, bodypump o spinning! det var kul o jag har en ny träningskompis! Jag kom hem igår runt åtta hittade en galen mimo som kikade på greys, vi lagade korv o ägg, kom på att vi missat vår tvätttid med rätt så många timmar, Så ikväll ska vi göra ett nytt försök!  Idag har jag iaf en hel del plugg framför migg, JAG O linnsan ska köttta! Annars fick jag igår ett trevligt samtal om att jag fått jobb på mcdonalds här i hbg! Och det kändes oerhört bra och kul! Nästa onsdag är det möte iaf och jag ser fram emot det=) Till helgen kommer alla mina fantastiska vänner ner hit och jag är överglad för det! Nu måste jag börja fixa mig! Vi hörs snart igen babes
Mcdonalds har varit en stor del av mitt senare liv då jag har jobbat minst nån gång i månaden de senaste 2,5 åren. Förra helgen var första gången sen i somras, o nu i helgen var jag tillbaka där igen. Nu blir de tlite enklare då jag inte behöver ta mig till Ljungby utan nu kan jag istället arbeta här så det känns faktiskt jättebra! Jag har ju trots allt höga mål inom donken, att sitta på huvudkontoret upep i sthlm som inköpare hade inte vart helt fel!
PUSS apor
 
 

hallå hallå

Nu har ni inte hört av mig på en vecka tråkigt nog, men va inte ledsna, Nu är jag här! Jag har vart hemma i ljungby, igen, denna gång för att jobba alldeles för mkt. Kom hem igår runt sju på kvällen och slocknade ganska direkt. Donken var helt ok, men ändå inte ok. Jag hann också med en utekväll på harrys i lördags med mina fina vänninnnor. Malin, becca och mathilda! ARNold kom också när allt va slut hahhaahahahha
Träffade familjen lite osv, dagarna gick snabbt ia foch nu är jag några tusen rikare. hehe. Idag hade jag läkartid tidigt vid åtta och det gick bra men jag har fått en diagos, mindre kul. så nu ska jag äta medicin resten av mitt liv hehe. Sen stack jag till skolan, där vi hade gästföreläsning men den sööög så jag stack hem efter halva, o nu ä'r jag här har lagat mat och tänt ljus.  Nu tänkte jag gå iväg o körabodypump men är ej sugen då det erkligen är jä'ttttekallllt och man vill ba stanna inomhus. Men ja jag ska klura vidare på det. 
kolla såå fetttt 
mina bitchesz
 
loveu=)=)=)
min älskade finaste o bästa farmor
och gubben i upp som min farmor liknar, nu vet jag vem dom som gjorde filmen försökte härma, ajabaja
senaste inköpet av skor. vad tycks? jäkligt sköna skor det där #gubbskor
för alltis kär i zlatan of zverige
hängde med maida på stan också fifi<3
finaste mathilda mathojski
ja och en bild på mig själv igen. Puss igen. Till er! Hoppas allt är bra. Med mig är det lite halvt sådär!!, Jag oroar mig över kylan, hur ska man överleva? tips!!!
Jag är orolig över nästa tenta, den är alldeles för svår.
Jag längtar till DUBAI, 
Jag hatar vinter.
Jag blir 19 nästa onsdag, alltså om drygt en vecka. Hjälp vad hände med tiden. känns som igår jag firade min 18 års dag med fest o ståhej. WHAT IS WRONG
Sist men inte minst har vi fått oändligt mycket reklam, är det bara vi eller alla andra också!! tror dom jäklarna att dom ska lura in oss o köpa massa grejor!! Nej nu borde man nog säga takc men nej tack till reklam. 
Sen har jg inte tänkt på så mkt mer =) ha det gött friends