för hela året har jag längtat efter juni,juli,augusti

Sista augusti idag då. Imorgon börjar svårare tider, det känns verkligen så. Hatar november,januari,februari. Trist, sommarn är över. Nu längtar jag till nästa år hihihi. Ikväll har jag haft middagsbjudning. Mathilda har varit här och firat bajram. Vi har haft det ytterst trevligt med skitsnack och shit. Nu ska jag sansa mig, njuta av kvällen. Måla naglarna. och sen somna, intill mannen jag håller kär! neeeeh de ska jag inte alls, sover bredvid maja inatt! kram kram
detta är bilder tagna 1 juni, dessa tre månader har gått förbannat snabbt!
hihihih nu ska jag fortsätta mitt dansande! i helgen ska vi danza kuduro! fyfasiken vad roligt. hemskt glattt

inspiration from majation

splitternya skor jag inhandlade för 90 spänn! grymt
två fina nagellack i höstens hetaste färger har en källa berättat för mig..
mascara, jag läst om, skall vara bra, och en ting alldeles för liten för mina fetto fingrar men skall väll finna tid i veckan till att gå ner på stan och byta lite.
nytt fint glittrigt linne som jag ska bära på nyår med höga shorts till oc h mina nya louboutin klackar!!Detta nyår spenderas, så som jag alltid drömt om men alltid missat. På en sandstrand, barfota ( med klackarna i handen) med bästa vännerna, ett vinglas i handen! att fira in nya året med. och klänning vill jag ha (eftersom min dröm alltid varit: På en sandstrand, barfota i en klänning) kanske blir min nya! röda prinsess bakelse istället, återstår att se! be updated;)
mina smyckes samlingar har blivit vackra. Jag har hittat det som närmast står mig i smyckes väg.
uhlalalalalallaal

Happiness runt hörnet

Tjaa alla finisar=)=)
What a day säger jag ba. Igår firades bajram här hemma, glada jag fick massor med fin stuffs:) Skolan är åt helvete, men samtidigt helt ok. Det har flytit på bra de här dagarna. Fastän schemat suger och jag bara ha världens tråkigaste ämnen, lektioner (you name it) så är jag väldigt glad ändå!  Jag vet förfasen inte precis varför jag är på topp, men allt känns så grymt just nu=) Hoppas att det fortsätter så här för jag gillar this feeling. Mitt enda bekymmer är träningen, men jag måste tillfriskna helt göra klart min kur sen bidde det både fotboll och volleyboll, så kul!!!
Idag har jag inhandlat lite saker, elelr min kära mor har som tillbringat dagen i växjö, vilket gjorde mig ännu gladare:) Snart ska jag till götet också och se hålan hellström, riktigt spännande!! haha aj  nog för nu. kram;)
så glad