hej sista veckan i mars

God kväll/natt finisar. Ännu ett nice kvälls/natts inlägg med tankar. Update om mina senaste dagar i livet följer:
I fredags skrev jag en fyra timmar lång tenta. All tid behövdes. Natten till fredagen vara sömnlös, jag var nervös som fan och gick upp vid halv sex fredag morgon. Eftter tentan kände jag mig sliten och död typ så jag faktiskt slocknade och sov middag i flera timmar. Runt 17.30 nån gång vaknade jag o de var de fix o trix, för en het kväll/natt i malmö väntade. Jag hoppade på tåget till lund, emina hoppade på efter att tag och sen kom anna o kristin. Vi förfestade i fem timmar och vi klubbade lika många timmar också. Mlmö bjöd på en jävla massa nice såhär en tentafredagsfest firande när det dessutom var helgen innan löning. Vi var tbk i lund runt o6 på lördag morgon där jag sov i några timmar innan jag tog tåget till hbg. Ett gäng brudar kom hit och sen stack vi till julia p förfest och sen var vi på ett asien diskotek. Kul med annorlunda och ine något jag är van vid, men vi fick se @josephvincent live vilket va nice (ALEXANDRA som jämt får psykoser efterfestade medhonom hela natten och morgonen så hon var gladare än nånsin) och jag fick se julias snygga familjemedlem. På söndagen då, sov vi till typ tolv sen gjorde vi nice bananomelett med kvarg o hallon de va assgott. Sen lunchade vi på stan och sånt och sen packade jag med mig hela mitt liv för jag tänkte spendera en vecka i ljungby innan egypten men så idag när jag vaknade i ljungby. hade hängt lite med morfar och mamma så kom den stora chocken. Vi fick en nice skrivuppgift med deadline fredag och jag som var i ljungby och min kurslitteratur som de så fint heter var i hbg. Så jag fick, fortfarande i relativt stort chocktillstånd, åka tillbaka till hbg tillsammans med mimoza denna gången. Så nu är vi här jag o hon. Jag har skrivit på inlämningsskiten i flera timmar nu och kmr väl sitta uppe tt bra tag till då jag vill åka tbk till ljungby senast onsdag.Kände att paus behövdes och ville så gärna uppdatera er, därav detta inlägg.
 sÅ JAG hoppas innerligt att jag blir klar. Sen får jag v äl välbehövlig semester med 24 timmars och allt vad det innebär. Jag har iaf haft en jävligt kul helg! nedan ska ni få se mitt händelsefyllda liv i bilder. 
sen kom lördagen o asien diskotek
 
sen kom söndagen
sen kom måndagen
sådär ja. Det var det mesta från mig denna trevliga måndags kväll som blivit sen och gått in på tisdag. Nu ska jag fortsätta skriva lite och sen ska jag dejta säng<3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

livet

Hej ni fina! Nu har jag lite tid över och ävenl lite ork till att nästintill dra ihop ett litet inlägg. Mitt liv har dom senaste tio dagarna enbart handlat om studier på hög nivå. Men jag börjar närma mig slutet på denna kurs och själva tentan som skrivs på fredag. Så imorgon väntar ännu en pluggdag och sen tack och adjö, Så just nu vill jag bara att det ska bli fredag kl 12. Emallanåt har jag hunnit träna lite oseriöst, hängt med min kära sambo såklart. O med mina goa classmates. Annars har jag sovit mycket, varit på en skön ansiktsbehandling. Och sen har jag börjat käka avokado. Blev förvånad över att kärnan var så stor. Annars har jag goa planer på att bli full i helgen osv, sandra ska komma hit och de är jag oerhört glad över=) På söndag hänger jag med henne till ljungby och där väntar en vecka med jobba, 24 timmars innan det bär av till egypten för typ femtioelfte gången, men värme behövs. Verkligen.
Annars har vår hyresvärd äntligen(!!!) satt upp gardiner och gardinstång till oss, efter sisådär åtta månader. SÅ nu är två av tre rum väldigt hemmamysiga, och gardiner gjorde rätt mycket! Så jag lever kan jag ju tala om, trött på plugg o skola dock. Så behöver semester helst NU. 
kikar in snart igen förhoppningsvis och då ska ni få se på osedda bilder och sånt shit annars är både jag och mimoza, aktiva på instagram så följ oss där; @mimozabislimi @dzenana_dzanic 
 
 
 

torsdag and im in love

Hej gosisar!!! jag är i Ljungby och rätt glad ändå!
Jag kom hem igår kväll, var hos min fina morfar i morse, drack kaffe och käkade frukost. Nu har jag hängt med maida och ikväll väntar ett arbetspass på donken. Det var ett tag sedan sist så jag är redo inför att servera och leverera;) Jag var på avicii i helgen med ana som ni säkerligen minns, och vi hade en jätte mysig och bra helg! Avicii var riktigt grym men han slår ändå inte sitt uppträdande på ultra i split, där var han väldigt mycket bättre.
Nu har jag några fina dagar i Ljungby framför mig, med en hel del jobb men även en fin kvinnofest imorgon som väntar:) Jag ska tillbaka till hbg på söndag/måndag och då kör jag igång med tenta plugget igen. Men tills dess ska jag njuta lite extra, och le sådär mot livet, ni vet sådär som livet ler mot mig=)
 vi turistade i sthlm och så, Stockholm är nog Sveriges hjärta måste jag nog påstå. Har gått ett tag sedan jag var i sthlm men det är en fin stas, synd bara att kylan är där och röjjer
 
här är en rätt ny bild på mig, jag lever och har blivit lite fylligare (tjockare) men jag trivs vafan
hos min morfar imorse! nu ska jag chilla o sånt, och sen väntar donken med min bästis Arnold<3