Freedag! OKTOBER

Hej godingar
Det är redan fredag vilket känns skönt i o för sig men alltså det går så snaabbt! jag hänger knappt med! Hela veckan har bestått av min midtermessay, så några föreläsningar har gått bort pga att det är writing week. Jag var på oktoberfest i måndags och det var jättekul!! Sedan blev det utgång på onsdagen också tillsammans med mina nyfunna vänner, en svensk tjej och två norska brudar! Jättekul med nya bekantskaper:) Igår var jag kvar i skolan till strax innan 23.30 och min uppsats börjar närma sig sitt slutskede- men det är svårt alltså, det tycker jag!
Idag slutade jag skolan vid 4 och sedan dess har jag ätit mat o chillat här hemma. Jag har för första gången i Norge tänt ljus haha och ikväll ska vi på bio jag och mina asians! Vi ska se the Martian vilket ska bli roligt:) annars fortsätterjag mitt skrivande imorgon och längtar faktiskt till måndag då det är klart. Nedan får ni se mitt liv dom senaste dagarna:)
Jag o Therese, min nya norska kompis
Jag o clara från Paris!
Från oktoberfesten! Therese, Amanda, Clara o jag=)
o jag imorse innan skolstarten, var lagom trötttt
Min nya svenska kompis Pau! Hon pluggar i Linköping (säkert tsm med Tergou) och är utbytesstudent här precis som jag så det är kul!
nånting som trondheim tycker är fint. man kan sitta där typ en dag om året om man har tur med vädret de vill säga:) annars är det nog mest åns accescoar!
Såå  nu ska jag snart möta upp mina vänner för en liten fika innan det blir biomys! Vi hörs snart igen finisar<3
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: